Back in good ol' Paris

Jahapp, så var semestern slut. Som vanligt så känns det märkligt att vara hemma igen. Det är nästan som att man aldrig varit iväg. Extremt konstig känsla. 
 
Vi landade i Paris i söndagskväll och började jobba som vanligt direkt. Jag kör 8.30-18 med barnen som har vårlov, och G har åkt iväg till Istanbul på jobb. Same old alltså.
 
Men vad mycket kul vi gjort i Japan. Massor av tempel, galna människor och mat som både såg ut och smakade som snor. Japan var helt fantastiskt vackert och Tokyo var en toppenstad. I klass med New York helt klart. Åker gärna tillbaka snart igen!
 

Sista dagarna i Japan

Nu har vi lämnat Disney Resort och kommit tillbaka till Tokyo. Och det är vi inte speciellt glada över! Vi undrar mest varför vi inte stannade i Disneyvärlden ända tills söndag?
 
 
Det känns lite motigt att börja "göra stan" igen efter att ha bott så magiskt fint. Vi börjar bli ganska klara med Japan och längtar efter ätbar mat och folk som förstår engelska! Vi kan säga såhär - fransmän, jag tar tillbaka allt jag någonsin sagt om er engelska, den är toppen!

Tokyo Disney Resort

Det är svårt att få tiden att blogga! Och internet finns inte alltid på hotellet..
 
Nu har vi lämnat Kyoto, nöjda och ut-templade. Många tempel blev det!
 
Från igår och fram till fredag är vi på Tokyo Disney Resort. I natt sov vi på fantastiska MiraCosta som ligger inuti DisneySea! Så otroligt fint. Vårt rum hade utsikt över parken. Imorse tog vi room service och satt och kollade på när de förberedde parken för öppning.
 
Idag bytte vi hotell till Disneyland Hotel och har en helt magiskt utsikt rakt framför Cinderella Castle. Vi räknade ut att det är typ ett tjugotal rum som har såhär fin utsikt, av kanske 600-700 rum på hotellet.
 
Tokyo Disney Resort är helt fantastiskt och vi är glada att vi ändrade från tre till fyra dagar här. 
Öronen är på!