Spring is here

Idag fick jag riktiga vårkänslor när vi var ute och gick. Det var blå himmel och inte riktigt lika kallt som det varit tidigare i veckan. Det börjar komma små blommor överallt och alla träden har gröna knoppar. Det är så underbart att våren äntligen är påväg. Och inte en dag försent! Våren är helt klart den bästa tiden här i Paris. Magiskt bra att jag har världens bästa månader framför mig.
 

Basset meets Basset

I Paris har majoriteten av gallerierna en sån här söting som myser runt. Det gör ju att jag måste gå in i alla gallerier som jag ser. Såklart. Jag kallar dem för gallerihundar.
 
Idag hittade vi en liten bassetkompis till Tilda i ett av gallerierna på vår gata. De var båda väldigt upplivade av att se varandra. Intresset varade dock bara i någon minut innan Tilda tyckte vi skulle gå vidare. Osäkert om hon förstod att den andra hunden var av samma ras som henne. Söta ihop var de iallafall!

My favourite weekend treat

 
En av mina favoritsaker att göra på helgen är att gå på bio på morgonen. Här börjar ofta den första bion runt 10 på morgonen, varje dag i veckan. Jag köper med mig en soja mocha och en smoothie från Starbucks och äter frukost i biosalongen. Det är verkligen supermysigt! Oftast brukar det vara ganska lite folk också. 
 
Idag blir det världens bästa glutenfria bars (köpta i USA!) och soja mocha framför filmen Into the Woods. Tror den kommer vara toppenbra.