Körsbärsblommor och Hooters

Det känns som vi varit här jättelänge, fast det bara är drygt 24 timmar sen vi landade. Tokyo är stort och bullrigt och det är otroligt mycket folk överallt. Nästan ingen pratar engelska men alla är väldigt vänliga och vill försöka förstå. 
 
Idag startade vi dagen med frukost på Starbucks, sen ta-med lunch från Starbucks och avslutade dagen med middag på Hooters. Vi är extremt bra på att ta in den japanska kulturen tycker jag.. Men för en som är allergisk mot både fisk och gluten samt frön/nötter så sitter en curly chili cheese fries riktigt fint. 
 
Vi promenerade runt vid Meguro-gawa kanalen och kollade i söta butiker och fotade alla fina körsbärsblommor. Sen vidare till Ueno-parken för ännu mer hanami. Superfint! Även fast blommorna verkligen är inne på sista versen och det faller ner massor hela tiden.
 
Efter 24 timmar i Tokyo kan jag konstatera att shoppingen är galet dyr (vi snackar 1000 kr för ett par no-brand sneakers) och att maten varken ser god ut eller luktar gott. Det är däremot otroligt vackert och alla är väldigt vänliga.
1 Maja:

skriven

Gud vad coolt ändå! Har alltid velat resa dit!

Svar: Det var en helt fantastisk resa. Och mycket billigare än vad jag trodde!
Viktoria Muhr

Kommentera här: