Nothing beats Ruth's!

Dagen började med att vi lyckades stänga av larmet och sov till 11, och hela dagen försökte vi komma ikapp de där förlorade timmarna. Riktigt irriterande! Det finns så otroligt mycket jag vill se så tiden räcker inte till.
 
Idag åkte vi bort till Ginza och gick i butiker, bl.a en helt underbar butik som bara sålde pennor, block, kort och liknande saker, på åtta våningar! Vi köpte ett helt gäng fina pennor. Och klistermärken med sumobrottare. 
 
På eftermiddagen blev det fika på Starbucks (på 2 1/2 dag har vi lyckats gå dit 5 ggr..) och kikande i elektronikbutiker i Akihabara. Jag köpte bara några gulliga hörlurar och en potatisskalare i keramik, men man kunde verkligen köpa allt. Det fanns hundratals olika riskokare för olika sorters ris.. 
 
Nu har vi precis kommit hem från en magiskt god middag på Ruth's Chris Steak House. Det är vår absoluta favoritrestaurang i USA och vi brukar köra minst 2 middagar varje resa. Gissa hur överlyckliga vi blev när vi såg att det fanns en här?! Vi beställde in USDA Prime Filet med sparris och vitlökspotatismos. Till det drack vi merlot från Napa och sen en Chocolate Espresso Sin Cake. Så sjukt jäkla gott och värt varenda liten yen (blev många yen..).
1 Katarina:

skriven

Vill se fler bilder!! pusss

Kommentera här: