Brunch på Eggs&Co

Det har varit fullt upp på dagarna nu när jag har haft Josefine här, så för lite tid till bloggande.
 
Igår åt vi brunch på mumsiga Eggs&Co i Saint Germain. Där kan man äta ägg i alla möjliga former och med massa olika smaksättningar. 
 
Josefine satsade på ägg en cocotte (ugnsbakade!) och jag körde på greyere/bacon omelett. Alla rätter serveras med sallad och potatis. Till det körde vi cappuccino som var helt gudomligt god. Ett supertips! Eggs&Co ligger på 11 rue Bernard Palissy i 6e arrondissementet.
 
Idag kör vi brunch hemma med färspressad ananasjuice, jordgubbar och annat gott. Vi hinner med lite shopping innan Josefine åker hem till Sverige.
1 Annika:

skriven

Mums!

2 Angus:

skriven

tackar och bockar!
mm smarrigt

3 therese:

skriven

Mums! det där såg ju gott ut!

Svar: Det var galet gott! Ägg kan ju vara den bästa brunchmaten någonsin.
Viktoria Muhr

Kommentera här: