There's something about spring

Jag kom precis hem från några varv i Jardin des Tuileries. Ibland när jag är lite lat men ändå vill ut, så brukar jag snurra runt där några varv och sen gå hem. Ett varv runt hela parken är ca en kilometer. Det gäller att passa på att vara där innan turiststormen anländer någon gång i maj och sen stannar till september.
 
Det är sol, träden har börjat blomma och det är vår i luften. Jag har sagt det förut, men säger det igen, våren i Paris är magisk. Nu ska jag svänga förbi Starbucks innan jag ska jobba några timmar. Jag hoppas att vädret håller i sig så vi kan vara i parken hela eftermiddagen. Happy Wednesday everyone!
 
1 Oslofru:

skriven

Ja verkligen, våren är speciell och vacker <3

Svar: Eller hur! Våren är underbar.
Viktoria Muhr

2 Texasfrun:

skriven

Hej, vad otroligt spännande att bo i Paris!! Fantastiskt och det ser ut att redan vara vår (till skillnad från Stockholm).
Såg att du hade kommenterat på min blogg angående att det är dyrt att shoppa i Frankrike. Jag har ett tips! Har du testat franska eBay (www.ebay.fr)? Jag gjorde en sökning på lite olika märken och det såg väldigt lovande ut! (Du kan då hitta begagnat, utförsäljning, överskott, utgångna grejer etc.)

Svar: Det är helt underbart i Paris! Men jag tycker inte Texas verkar så dumt heller ;) Tack för tipset om ebay!
Viktoria Muhr

3 Bella:

skriven

Åh vilken fin blogg! Är så kul att läsa om andra svenskar i Parisområdet och Frankrike överlag.

Längtar tills våren är här. Den har känts lite långsam jämfört med förra året (24c i Mars är ju ok). Men på söndag ska det bli 17c iaf! :D Min favorit i ett vårvamt Paris är det lilla Zoo:t med ovanliga djur i Jardin des Plantes.

Svar: TACK! Jag älskar också att läsa andra Paris-bloggar (och andra expat-bloggar för den delen!). Tycker nog att våren får ta och skynda sig lite.. Jag kommer ihåg att jag satt i klänning i mars förra året.. Suck.
Viktoria Muhr

4 Cornelia:

skriven

Men oj så härligt det ser ut!

Svar: Det är det!! Våren i Paris är svår att slå. :)
Viktoria Muhr

Kommentera här: